Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie în Cluj. Părinţii şi fiul, găsiţi fără viaţă în piscină, au murit electrocutaţi. În jurul bazinului erau mai multe fire de tensiune căzute

Tragedie în Cluj, unde trei membri ai unei familii au fost găsiţi morţi, în curtea casei, lângă o piscină gonflabilă. Un bărbat de 46 de ani şi părinţii săi s-ar fi electrocutat în timp ce încercau să se relaxeze în apă. Cei trei au fost găsiţi de un vecin, alarmat de faptul că niciunul nu mai răspunde la telefon.

de Simona Vasiac

la 19.06.2024 , 13:29

Moartea celor trei a fost una violentă. Anchetatorii merg pe varianta că cei trei, găsiţi îmbrăcaţi în costume de baie lângă piscina gonflabilă, s-ar fi electrocutat. În curtea casei, pe o platformă lipită de casă se află un bazin şi mai multe fire de tensiune căzute la pământ. 

Se vorbeşte şi despre faptul că în curtea familiei erau mai multe imporvizaţii electrice. Băiatul de 46 de ani nu locuia alături de părinţi şi se pare că a fost văzut în viaţă ultima oară, de către vecini, în cursul serii de marţi. Se afla alături de părinţi chiar în curtea în care şi-au găsit sfârşitul.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi în acest moment fac verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Necropsia va stabili cauza exactă a decesului. 

Vezi și

Ce spune Poliţia

La data de 18 iunie, în jurul orei 22.04, Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel SNUAU 112 despre faptul că o familie nu mai răspunde la apeluri.

Echipa operativă sosită la fața locului a găsit 3 persoane decedate, în curtea imobilului. Este vorba de doi bărbați de 76 de ani, respectiv 46 de ani și de o femeie de 74 de ani.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate IML Cluj, pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei decesului. În cauză se continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Tragedie în Cluj. Părinţii şi fiul, găsiţi fără viaţă în piscină, au murit electrocutaţi. În jurul bazinului erau mai multe fire de tensiune căzute