Antena Meniu Search
x

Tragedie pe o şosea din Vâlcea. Două victime, una decedată, după ce au intrat în plin cu ATV-ul în parapet

Un accident mortal a avut loc sâmbătă după-amiază în județul Vâlcea. Un bărbat a pierit și un altul a fost rănit, după ce au intrat cu ATV-ul în parapet.

de Redactia Observator

la 08.07.2023, 18:09

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Potrivit IPJ Vâlcea, la data de 8 iulie a.c, Poliția orașului Băile Olănești a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din orașul Băile Olănești, în timp ce conducea un ATV, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, intrând în coliziune cu parapetul de protecție de pe marginea drumului.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului ATV-ului, care a fost transportat la spital, decedând la scurt timp de la eveniment.

Totodată, în urma evenimentului a mai fost rănit și un alt bărbat de 33 de ani, din județul Argeș, pasager pe ATV, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tragedie pe o şosea din Vâlcea. Două victime, una decedată, după ce au intrat în plin cu ATV-ul în parapet