Antena Meniu Search
x

Video Tragedie pe un șantier din Bistrița. Un bărbat de 40 de ani a căzut în gol de la etajul 7, cu tot cu o balustradă

O tragedie s-a petrecut, ieri, în Bistriţa. Un muncitor în vârstă de 40 de ani, care lucra pe şantierul unui bloc, şi-a pierdut viaţa după ce a căzut în gol de la etajul 7, cu tot cu balustradă, chiar în timp ce demonta o fereastră din termopan. La faţa locului au ajuns de urgenţă medicii, însă, din nefericire, impactul cu solul a fost fatal pentru bărbatul căzut de la o înălţime de aproximativ 15 metri. Evenimentul tragic a fost încadrat drept accident de muncă. Astfel, Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistriţa a început o anchetă şi a luat deja şi primele măsuri.

de Redactia Observator

la 11.04.2024, 08:38

Vezi și

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit, miercuri, după ce a căzut de la aproximativ 15 metri înălţime, în timp ce lucra la un bloc pe un şantier din municipiul Bistriţa. În urma evenimentului, care este încadrat drept accident de muncă, Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă au deschis anchete.

Incidentul a avut loc pe strada Libertăţii din municipiul Bistriţa. La faţa locului au fost trimise echipaje medicale, însă acestea nu au putu face nimic pentru a-l salva pe bărbatul căzut de la o înălţime de aproximativ 15 metri.

Bărbat mort pe un șantier din Bistrița. A fost deschisă o anchetă

Poliţia judeţeană Bistriţa Năsăud anunţă că a fost deschisă o investigaţie, iar primele concluzii sunt că bărbatul muncea la un bloc aflat în construcţie.

"Din primele verificări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat de 40 de ani din Bistriţa, în timp ce efectua lucrări la etajul VII al unui bloc în construcţie, ar fi căzut de la înălţime. În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a fi stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul. Totodată, va fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului", transmit oficialii Inspectoratului de Poliţie Bistriţa Năsăud.

În urma evenimentului a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud, pentru a face de verificări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Tragedie pe un șantier din Bistrița. Un bărbat de 40 de ani a căzut în gol de la etajul 7, cu tot cu o balustradă