Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Filmul tragediei din râul Argeş. Mărturia tatălui care a reuşit să-şi salveze doar unul dintre copii din maşina scufundată în apă

Un tată şi doi copii au plonjat cu maşina în râul Argeş! În apa rece ca gheaţa, părintele a fost pus în faţa unei alegeri imposibile.

de Redactia Observator

la 21.01.2018 , 19:50

Un tată şi doi copii au plonjat cu maşina în râul Argeş! În apa rece ca gheaţa, părintele a fost pus în faţa unei alegeri imposibile. A mai avut timp să îşi salveze doar unul dintre cei doi băieţi.

Tatăl şi cei doi copii plecaseră cu o Dacie 1310, în pădure, după lemne. Era viscol, iar maşina nu avea anvelope de iarnă. Mai aveau puţin de mers până să ajungă în dreptul pădurii doar că din cauza zăpezii şi a noroiului, maşina a început să alunece, nu au contat frânele disperate, maşina efectiv a alunecat în râu şi s-a oprit la doi metri adâncime.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Tatăl a apucat să sară din maşină. N-a mai putut să-şi salveze decât unul dintre cei doi fii, pe cel mai mic. 

Pe bancheta din spate se aflau cei doi copii de 9 şi 13 ani. Uşa s-a blocat, iar în timp ce maşina aluneca spre râu, tatăl a mai apucat să îl prindă de mână pe copilul de 9 ani, să îl tragă afară. Ulterior a privit neputincios cum maşina se umple de apă şi se scufundă.

Bărbatul şi-a luat cu el fiul mai mic şi împreună au mers doi kilometri prin viscol,până la prima casă, pentru a cere ajutor. Tatăl nu avea telefon şi n-a putut suna la 112. 

Apelul la 112 a venit la aproape o oră de la accident. În momentul în care au ajuns pompierii, maşina nu se mai vedea deloc. 

Automobilul a fost scoasă din apă cu ajutorul unui buldoexcavator, copilul era în maşină. După o oră de resuscitări zadarnice, băiatul de 13 ani a fost declarat decedat. Pentru moartea lui, poliţiştii au deschis un dosar penal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Filmul tragediei din râul Argeş. Mărturia tatălui care a reuşit să-şi salveze doar unul dintre copii din maşina scufundată în apă