Antena Meniu Search
x

Traian Basescu a petrecut cu familia in statiunea Olimp

Dupa ce si-a interupt concediul si a convocat de urgenta Consiliul Suprem de Aparare al Tarii, Traian Basescu si-a dedicat intraga seara familiei. A luat cina la un local din statiunea Olimp impreuna cu sotia, fiica cea mica si ginerele, dar si cu fratele si cumnata lui

Vezi și

Imbratisati si tandri, Traian si Maria Basescu s-au lasat purtati de sunetul muzicii pe ringul de dans. Dupa cativa pasi, insa, un domn a cerut permisiunea sa danseze cu prima doamna. Presedintele a acceptat cu greu, dar, in final, doamna din bratele lui a reusit sa-i smulga si un zambet.

Aproape de finalul melodiei, cei patru au facut o fotografie impreuna, apoi Maria Basescu se intoarce langa sotul ei. Cu totii au parasit, apoi, localul din Olimp.

Inainte de a urca in masina, familia prezidentiala s-a oprit sa faca o poza cu o mica turista. Traian Basescu s-a asigurat, intai, ca fiica lui, insarcinata, este in siguranta, apoi a incuviintat sa plece.

Membrii familiei prezidentiale au fost condusi la vila de protocol. Astazi, Traian si Maria Basescu vor petrece ziua la Sulina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Traian Basescu a petrecut cu familia in statiunea Olimp