Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul în care un tramvai spulberă un autobuz, la Piaţa Presei Libere, a fost filmat (Video)

Momentul în care un tramvai izbeşte în plin un autobuz al liniei 641 a fost filmat. Accidentul s-a produs, ieri dimineaţă, la capătul liniei tramvaiului 41 de la Piața Presei Libere.

de Veronica Micu

la 05.11.2019 , 08:56

Momentul în care un tramvai spulberă un autobuz, la Piaţa Presei Libere, a fost filmat

Momentul în care un tramvai izbeşte în plin un autobuz al liniei 641 a fost filmat. Accidentul s-a produs, ieri dimineaţă, la capătul liniei tramvaiului 41 de la Piața Presei Libere.

Şase persoane, printre care şi şoferul autobuzulului, dar şi vatmanul, au suferit răni uşoare după ce un tramvai a lovit în plin un autobuz al liniei 641.

Momentul impactului a fost filmat din cabina vatmanului. Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Articolul continuă după reclamă

În imagini se vede cum tramvaiul intră în intersecţie pe culoarea verde a semaforului şi izbeşte autobuzul al cărui şofer nu s-a asigurat. 

Iniţial, reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) au anunţat că autobuzul era oprit în momentul impactului. Accidentul a avut loc în zona Casei Presei, în faţa spitalului clinic CF2, iar circulaţia a fost oprită mai bine de o oră. 

Linia 41 de tramvai, cu o lungime de 8,5 kilometri (17 kilometri dus-întors), deserveşte zilnic în jur de 150.000 călători din 5 cartiere. 

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Momentul în care un tramvai spulberă un autobuz, la Piaţa Presei Libere, a fost filmat (Video)