Antena Meniu Search
x

Moartea pândeşte la trecerile la nivel cu calea ferată: 'Semnalele acustice şi luminoase nu funcţionează deloc' (Video)

Moartea pândeşte la trecerile la nivel cu calea ferată. După ce patru fete au murit lovite de tren la Jibou, problema barierelor de la treceri a revenit în actualitate.

Moartea pândeşte la trecerile la nivel cu calea ferată: 'Semnalele acustice şi luminoase nu funcţionează deloc'
Moartea pândeşte la trecerile la nivel cu calea ferată: 'Semnalele acustice şi luminoase nu funcţionează deloc' - Observator

Moartea pândeşte la trecerile la nivel cu calea ferată. După ce patru fete au murit lovite de tren la Jibou, problema barierelor de la treceri a revenit în actualitate.

Potrivit unui comunicat al CFR, aproximativ 60% dintre trecerile la nivel cu calea ferată nu sunt modernizate.

Pe lângă problema barierelor, care ar fi putut salva viaţa a sute de oameni în ultimii ani, şoferii s-au lovit şi de problema indicatoarelor defecte.

Un cititor ne-a transmis imagini de la o trecere la nivel cu calea ferată din zona Miercurea Sibiului, surprinse chiar în momentul în care un tren se apropia.

Pe imagini se poate observa cum indicatoarele nu funcţionează, iar barierele nu există.

"La o trecere de cale ferata semnalele luminoase si acustice nu functioneaza deloc!!! Am avut noroc ca m-am asigurat, iar trenul a venit foarte incet", ne-a scris un şofer.

Patru fete au murit pe loc după ce maşina lor a fost spulberată de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferată din zona localităţii Jibou, joi seară, după ce şoferiţa nu s-a asigurat şi nu a oprit la stop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Moartea pândeşte la trecerile la nivel cu calea ferată: 'Semnalele acustice şi luminoase nu funcţionează deloc' (Video)