Antena Meniu Search
x

Foto Trei angajaţi din conducerea Postlicealei din Reghin, lăsaţi sub control judiciar după ce au eliberat diplome false de asistent mai multor italieni

Trei persoane din conducerea Şcolii Postliceale Sanitare din Reghin, au fost puse sub control judiciar pentru 60 de zile, în dosarul diplomelor false.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 09:00

Vezi și

Asta după ce Tribunalul Mureş a respins ieri propunerea de arestare preventivă faţă de aceştia. Decizia nu este una definitivă şi poate fi contestată. Alţi 3 inculpaţi în acelaşi dosar, care erau sub control judiciar, au fost lăsaţi în libertate. Din anul 2019 până acum, s-ar fi eliberat mai multe diplome fictive pentru profesia de asistent medical, pentru cetăţeni italieni, care nu vorbesc româna şi nu au participat vreodată la cursurile şcolii postliceale. 

Veronica Țambrea, Consilier Biroul Informare Relaţii Publice: Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mureş a respins propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş de luare a măsurii arestului preventiv faţă de cei 3 inculpaţi, ca fiind neîntemeiată. A dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de cei 3 inculpaţi pe câte o perioadă de 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Trei angajaţi din conducerea Postlicealei din Reghin, lăsaţi sub control judiciar după ce au eliberat diplome false de asistent mai multor italieni