Antena Meniu Search
x

Video Trei bărbaţi au furat un seif cu 300.000 de euro dintr-o casă din Bucureşti. Păgubitul este un cunoscut dresor de câini

Jaf ca în filme în centrul Capitală. Trei bărbaţi au furat 300.000 de euro dintr-o casă din Sectorul 1. Nu oricum, ci cu tot cu seif. Păgubitul este un specialist cunoscut în creşterea şi dresajul câinilor de rasă.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 26.07.2022, 19:55

Vezi și

Spargerea a avut loc in luna iunie, atunci cand proprietarul, expert chinolog, era in Vrancea, in scop profesional. 

Hoții au furat seiful cu totul din casa bărbatului. Cel mai probabil au acționat la pont. 

Au sărit gardul casei, au forțat usa de la intrare şi, folosind mai multe unelte aduse special, au smuls seiful din perete.

Astăzi, poliţiştii i-au audiat pe cei trei hoţi, la domiciliul cărora au găsit mai multe sume de bani. Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele celor trei pentru furt calificat.

Pe acelaşi subiect

Comunicatul poliţiei privind seiful furat din Capitală

"În cursul acestei dimineți, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare 10 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul București și judeţul Ialomița, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 18 iunie a.c.,  Secția 4 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112,  de către o persoană, cu privire la faptul că dintr-o locuință din Sectorul 1 a fost sustras un seif ce conținea aproximativ 300.000 de euro.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, iar în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de trei bărbați. 

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, persoanele bănuite au fost depistate și conduse la sediul Poliției Capitalei pentru audieri.

De asemenea, au fost identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă, printre care sume de bani, a căror proveniență nu a putut fi justificată, precum și 2 autoturisme.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul  Serviciului Grupuri Infracționale Violente, Serviciului Acțiuni Speciale si Serviciului Criminalistic, din cadrul Poliției Capitalei și al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR. Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de furt calificat.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", spun autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Trei bărbaţi au furat un seif cu 300.000 de euro dintr-o casă din Bucureşti. Păgubitul este un cunoscut dresor de câini