Antena Meniu Search
x

Trei bărbaţi din judeţul Tulcea, reţinuţi de poliţişti după ce au agresat un taximetrist

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti după ce au agresat un taximetrist. Evenimentul a avut loc duminică, pe o stradă din municipiul Tulcea, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 01.01.2023, 12:50

Poliţia
Trei bărbaţi au fost reţinuţi după ce au agresat un taximetrist - Shutterstock

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţişti s-au sesizat în urma apariţiei unor imagini în spaţiul public în care un bărbat era agresat de mai multe persoane şi au început verificările.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii tulceni au identificat persoanele implicate în eveniment, stabilind faptul că, pe strada Isaccei din localitate, un bărbat în vârstă de 40 de ani, în timp ce ar fi efectuat activităti de transport în regim taxi, ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane, respectiv trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 41 şi 44 de ani”, a anunţat IPJ Tulcea.

Cele trei persoane au fost reţinute pentru comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Tulcea. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Tulcea au continuă cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Trei bărbaţi din judeţul Tulcea, reţinuţi de poliţişti după ce au agresat un taximetrist