Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cei trei verişori dispăruţi de ieri în Techirghiol au fost găsiți astăzi în zona cluburilor din staţiunea Mamaia

Trei copii cu vârste de 7 şi 8 ani au dispărut ieri din orașul Techirghiol. Minorii, care sunt verişori şi locuiesc în aceeaşi curte, au plecat de acasă şi nu s-au mai întors. Poliţia a făcut un apel public pentru găsirea celor trei micuţi.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.06.2021, 15:46

UPDATE 15:10 - Cei trei copii dispăruţi din Techirghiol au fost găsiţi teferi în zona cluburilor din staţiunea Mamaia, nefiind victimele unor infracţiuni.

Ştirea iniţială

Zeci de poliţişti, cu criminalist și câini de urmă, îi caută pe cei trei copii dispăruţi din Techirghiol. Acţiunea se desfăşoară în special pe raza localităților Eforie, Agigea, Lazu, dar și in municipiul Constanța. Din primele informaţii, cei trei copii ar fi urcat într-un autobuz, care mergea spre Eforie. Iusein, Ali și Ismail nu au mai plecat de acasă. De obicei, mergeau singuri într-un loc de joacă, dar se întorceau.

Pe acelaşi subiect

Dispariția minorilor, sesizată la poliție în această dimineață

"Astăzi, în jurul orei 09.40, poliţiştii orașului Techirghiol au fost sesizaţi cu privire la dispariţia a trei minori, IUSEIN GHIUNEY, ALI GELIL, ambii de 7 ani și ISMAIL SAIN, în vârstă de 8 ani, toți din orașul Techirghiol. La data de 17 iunie, în jurul orei 11.00, cei trei minori au plecat, în mod voluntar, de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent. 

ÎMBRĂCĂMINTE 

La data dispariției, unul dintre minori purta haine de culoare închisă, cel de-al doilea pantaloni negri și o bluză albă, iar al treilea minor purta pantaloni de culoare deschisă și bluză neagră cu mâneci albe. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu minorii dispăruți, sunt rugaţi să contacteze Poliția orașului Techirghiol sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364", a transmis IPJ Constanța într-un comunicat.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cei trei verişori dispăruţi de ieri în Techirghiol au fost găsiți astăzi în zona cluburilor din staţiunea Mamaia