Antena Meniu Search
x

Trei dintr-un foc: Tânăr şofer, prins drogat cu cocaină, metamfetamină şi canabis, pe un drum din Arad. Teribilistul s-a ales cu dosar penal

Un tânăr din judeţul Arad este cercetat penal după ce a fost prins conducând o maşină în timp ce se afla sub influenţa a trei droguri, între care şi cocaină, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 14:19

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Şoferul are 22 de ani şi este din oraşul Chişineu-Criş, dar a fost testat în trafic în municipiul Arad, la o distanţă de 50 de kilometri de casa sa.

"Testarea cu aparatul DrugTest a indicat valori pozitive pentru consum de cocaină, metamfetamină şi TH-5 (canabis - n.r.). Conform procedurii, tânărului i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanţelor consumate", a transmis IPJ.

Pe numele arădeanului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferati ca pentru masa de Paşte să preparati cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Trei dintr-un foc: Tânăr şofer, prins drogat cu cocaină, metamfetamină şi canabis, pe un drum din Arad. Teribilistul s-a ales cu dosar penal