Antena Meniu Search
x

Tragedie la Galaţi, la finalul minivacanţei de Paşte. 3 morți şi copii răniţi, după ce un şofer a vrut să depăşească maşini în coloană

În a doua zi de Paşte şi ultima de vacanţă, trei oameni au murit şi şase au fost răniţi, pe o şosea din Galaţi! Printre victime, se află şi trei copii.

Vezi și

În a doua zi de Paşte şi ultima de vacanţă, trei oameni au murit şi şase au fost răniţi, pe o şosea din Galaţi! Printre victime, se află şi trei copii. Tragedia a fost provocată de un şofer care a depăşit o coloană de maşini.

Trei morţi, şase răniţi şi trei familii distruse. Este bilanţul tragic, la final de vacanţă - după ce un şofer prea grăbit a intrat într-o depăşire periculoasă, fără să se asigure, pe DN25 - în judeţul Galaţi. 

Martorii povestesc că bărbatul, care venea dinspre Tecuci, a depăşit o coloană de maşini, pe linia continuă, şi a intrat violent într-un autoturism care venea din faţă. Şi el, şi pasagerul din dreapta au murit. Odată cu ei s-a stins şi o a treia victimă, o femeie care se afla în maşina lovită. 

Printre răniţi se află şi trei copii, care au fost transportaţi la spital. Pentru salvarea victimelor, medicii au activat planul roşu de intervenţie. 

lt. col. EUGEN CHIRIŢĂ, purtător de cuvânt ISU Galaţi:

Trei copii, care au şi fost transportaţí la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Copii. Patru victime adulte, printre care una de Cod Roşu, transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Discutăm de nouă victime din acest accident. 

Nouă ambulanţe, o maşină de descarcerare şi un echipaj SMURD au fost trimise la faţa locului. 

Din cauza accidentului, traficul pe DN25, deja aglomerat cu români care se întorceau din vacanţa de sărbători, a fost blocat complet mai bine de o oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tragedie la Galaţi, la finalul minivacanţei de Paşte. 3 morți şi copii răniţi, după ce un şofer a vrut să depăşească maşini în coloană