Antena Meniu Search
x

Trei buni samariteni din Botoşani s-au transformat în ucigaşi în câteva secunde pentru zero lei

O crimă oribilă a avut loc la Botoşani, comisă de trei tineri care în primă fază au ajutat un bătrân să ajungă acasă. Ulterior, cei trei s-au hotărât să-l jefuiască pe bătrân şi l-au schinguit până la moarte, ca să spună unde ţine ascunşi banii de pensie. Bătrânul nu avea niciun ban în casă.

O crimă oribilă a avut loc la Botoşani, comisă de trei tineri care în primă fază au ajutat un bătrân să ajungă acasă.

Ulterior, cei trei s-au hotărât să-l jefuiască pe bătrân şi l-au schinguit până la moarte, ca să spună unde ţine ascunşi banii de pensie. Bătrânul nu avea niciun ban în casă.

Polițiștii au fost anunțați iniţial că un bătrân de 73 de ani, din Secuieni, a fost găsit mort în casă. Nu se ştia ce s-a întâmplat cu el şi de ce a murit, aşa că s-a dispus efectuarea necropsiei. Medicii au stabilit că moartea omului a fost deosebit de violentă și s-a datorat multiplelor leziuni, inclusiv fracturi osoase, suferite prin loviri repetate.

Anchetatorii au descoperit o pistă și nu le-a luat mult până i-au identificat pe toți cei trei agresori. Este vorba despre trei tineri, cu vârste între 18 și 20 de ani, toți din localitate.

Pe acelaşi subiect

S-a stabilit că ei l-au întâlnit pe bătrân pe stradă, noaptea târziu, și, pentru că era băut, s-au oferit să-l ajute să ajungă acasă.

Cei trei l-au bătut apoi cu sălbăticie, ca să spună unde ține banii. Bătrânul le-a spus că nu are bani, însă nu l-au crezut și tinerii au continuat să-l lovească, în ideea că astfel îl vor determina să mărturisească. Când au văzut că nu mai mișcă, au căutat prin casă, dar n-au găsit nimic și au plecat.

În această dimineață, au fost reținuți, sub acuzațiile de omor și tentativă de tâlhărie, iar astăzi vor fi duși la Tribunal, cu propunerea de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Trei buni samariteni din Botoşani s-au transformat în ucigaşi în câteva secunde pentru zero lei