Antena Meniu Search
x

Bătută zilnic, o mamă din Botoşani divorţează. Aflând vestea, soţul dă foc la casă şi se spânzură

Un bărbat din Botoşani a decis să-şi ia viaţa şi să distrugă toată agoniseala de-o viaţă, după ce femeia de lângă el, pe care o bătea zilnic, a decis să spună stop abuzurilor şi să divorţeze.A fost găsită o scrisoare de adio, ceea ce indică faptul că bărbatul s-a pregătit din timp.

Un bărbat din Botoşani a decis să-şi ia viaţa şi să distrugă toată agoniseala de-o viaţă, după ce femeia de lângă el, pe care o bătea zilnic, a decis să spună stop abuzurilor şi să divorţeze.

În timpul cercetărilor, a fost găsită o scrisoare de adio, ceea ce indică faptul că bărbatul a acționat cu premeditare.

Mai mult decât atât, el a scos din bucătărie toate hainele copilului minor, înainte de a incendia încăperea.

Norocul, spun pompierii, a fost că nu a deschis ferestrele, astfel încât nu a fost oxigen și flăcările au ars mai mult mocnit și nu s-au extins la restul casei.

Pe acelaşi subiect

Pe parcursul acestui an, polițiștii au avut mai multe apeluri la 112, din partea soției, care era bătută în mod repetat, acesta fiind probabil unul din motivele de divorț.

Astăzi, 18 octombrie, cei doi ar fi trebuit să se prezinte în fața instanței, pentru că femeia ceruse ordin de protecție.

Pompierii au reuşit să salveze o parte din locuinţă, dar abia după stingerea incendiului a fost găsit şi corpul bărbatului, spânzurat în livadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Bătută zilnic, o mamă din Botoşani divorţează. Aflând vestea, soţul dă foc la casă şi se spânzură