Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cei trei tineri machiaţi şi fardaţi, care au electrocutat un client, au fost lăsaţi în libertate

Cei trei tineri din Arad, machiaţi şi fardaţi, care au electrocutat un client şi i-au furat 150 de lei, au fost lăsaţi în libertate.

de Alin Tarnovschi

la 16.04.2019 , 17:13

Cei trei tineri din Arad, machiaţi şi fardaţi, care au electrocutat un client şi i-au furat 150 de lei, au fost lăsaţi în libertate.

Magistrații Judecătoriei Arad au dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile, în cazul tinerilor reținuți de polițiștii Secției 1 Vlaicu pentru tâlhărie calificată.

Cei trei, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, au fost suprinşi de o cameră de supraveghere a unui centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, în timp ce electrocutau şi tâlhăreau un bărbat.

Vezi și
Pe acelaşi subiect

Cel care a anunţat Poliţia despre tot ce s-a întâmplat a fost un paznic al centrului comercial care a văzut imaginile surprinse de camera de supraveghere.

Pe imagini se poate observa cum cei trei băieţi, îmbrăcaţi în femei, machiaţi, fardaţi şi cu peruci pe cap, îl electrocutează pe bărbat şi apoi îi fură portofelul în care se afla suma de 150 de lei.

Potrivit unor surse, cei trei tineri practică prostituţia, iar bărbatul electrocutat nu ar fi achitat anumite 'servicii'.

Drept urmare, tinerii au decis să îl tâlhărească pe bărbat.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Cei trei tineri machiaţi şi fardaţi, care au electrocutat un client, au fost lăsaţi în libertate