Antena Meniu Search
x

Tren CFR deraiat în drum spre Cluj, al treilea în doar o săptămână

Încă un tren CFR a deraiat în drum spre Cluj, al treilea în doar o săptămână! Locomotiva unui marfar a sărit de pe şine, iar ruta a fost închisă şi circulaţia deviată. La nici trei ore distanţă, câteva sute de călători care veneau de la Timişoara la Bucureşti au rămas blocaţi trei ore în câmp.

Vezi și

Încă un tren CFR a deraiat în drum spre Cluj, al treilea în doar o săptămână! Locomotiva unui marfar a sărit de pe şine, iar ruta a fost închisă şi circulaţia deviată. La nici trei ore distanţă, câteva sute de călători care veneau de la Timişoara la Bucureşti au rămas blocaţi trei ore în câmp, în vagoane, din cauză că locomotiva a rămas fără curent.

Cu trei ore întârziere, trenul plin cu sute de pasageri a ajuns în Gara de Nord puţin înainte de prânz. Epuizaţi şi revoltaţi, oamenii au îndurat frigul în vagoane.

Trenul plecase azi-noapte din Timişoara spre Bucureşti, dar, în apropierea localităţii Strehaia, locomotiva s-a defectat, iar vagoanele au rămas blocate în câmp. 

Locomotiva nu a mai fost alimentata electric. Trenul s-a oprit. A fost nevoie de interventia tehnicinilor CRR. Oamenii au asteptat aproape trei ore.

În cele din urmă, locomotiva a fost schimbată. Iar pasagerii şi-au continuat drumul spre Capitală. Au ajuns în Bucureşti după un drum de aproape 11 ore, timp în care nu au primit nici explicaţii, nici ajutor. 

Şi circulaţia pe calea ferată spre Cluj a fost blocată, după ce locomotiva unui marfar a sărit de pe şine. Este al treilea tren care deraiază în patru zile. Şefii CFR au decis să devieze toate cursele de pe ruta respectivă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Căile Ferate Române traversează cea mai gravă criză de până acum. Lipsa investiţiilor a făcut ca doar în ultima săptămână, pe şinele din întreaga ţară, să aibă loc peste 10 incidente, cu  întârzieri totale de peste cinci mii de minute. Duminică, o femeie a fost rănită şi zeci de vieţi au fost puse în pericol, într-un tren care a deraiat în Hunedoara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Tren CFR deraiat în drum spre Cluj, al treilea în doar o săptămână