Antena Meniu Search
x

Trenurile au întârzieri din cauza gerului şi a zăpezii. Lista garniturilor anulate din cauza vremii nefavorabile

Autorităţile informează care sunt trenurile anulate sau care înregistrează întârzieri cauza codului portocaliu de ninsori, ger şi viscol. 

Autorităţile informează care sunt trenurile anulate sau care înregistrează întârzieri cauza codului portocaliu de ninsori, ger şi viscol. 

UPDATE ora 17:00 Numărul trenurilor anulate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile a ajuns la 58, conform ultimelor informaţii actualizate de la CFR Călători. Din total, şase trenuri sunt InterRegio, respectiv Craiova - Sibiu şi retur, Bucureşti Nord - Constanţa şi retur şi Titu - Târgovişte şi retur, iar restul sunt Regio.

UPDATE ora 14:00 Sunt 52 de trenuri anulate, anunţă ultimul bilanţ CFR privind circulaţia pe căile ferate din România în condiţii meteo severe.

UPDATE ora 10:30 CFR Călători a anulat 37 de trenuri care ar fi trebuit să circule în sudul ţării, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, a anunţat compania feroviară pe pagina de Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lista trenurilor anulate arată că în marea majoritate este vorba de trenuri Regio, dar şi două Interregio, respectiv Craiova-Sibiu şi Sibiu-Craiova.

CFR Călători informează că trenurile circulă în condiții de iarnă și că, la această oră, nu sunt linii închise și nici trenuri blocate. Mai multe județe sunt sub cod portocaliu de ninsori și viscol și sub cod portocaliu de ger. 

Trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condițiilor de iarnă, la nivelul sucursalelor București, Galați, Brașov, Constanța și Craiova s-au instituit Comandamente de Iarnă.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, pentru evitarea unor situații nedorite pentru pasageri, pe rutele Constanța – Mangalia, Constanța – Medgidia – Tulcea Oraș și Ciulnita – Slobozia Veche se reduce numărul trenurilor, traficul de călători între aceste localități urmând să fie preluat de restul garniturilor din grafice (www.cfrcalatori.ro / Mersul Trenurilor).

De asemenea, au fost anulate trenuri și pe rutele Caracal-Corabia, Roșiori Nord – Turnu Măgurele și Roșiori Nord – Zimnicea.

Pentru preîntâmpinarea unor eventuale perturbări în circulaţia feroviară, CFR Călători a luat măsuri suplimentare:

– asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă și pregătirea materialului rulant pentru circulație în condiții de iarnă;

– suplimentarea echipelor de intervenție și asigurarea personalului necesar pentru deszăpezirea unităților proprii (revizii, depouri, etc);

– pregătirea  suplimentară a garniturilor şi verificarea acestora înainte de plecarea la drum.

Călătorilor li se recomandă ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor la personalul nostru din gări sau:

- 0219521 – INFO CFR (trafic intern).

- numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe wwww.cfrcalatori.ro la secțiunea Informații telefonice.

– 021.319.0358 – Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti;

– în aplicația INFO TREN ÎN CIRCULAȚIE (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

– verificați tabelele de sosire/plecare a trenurilor, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul CAMERE WEB;

– https://www.facebook.com/CFRCalatori.ro.

– https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Trenurile au întârzieri din cauza gerului şi a zăpezii. Lista garniturilor anulate din cauza vremii nefavorabile