Antena Meniu Search
x

Triunghi amoros sfârşit cu o crimă oribilă în Vaslui

Crimă șocantă într-o localitate din Vaslui. Trupul neînsufleţit al unui bărbat de 54 ani a fost găsit, în zori, cu mâinile legate şi sprijinit de un gard.

de Redactia Observator

la 20.09.2020, 10:54

Vezi și
  • Bărbatul de 56 de ani a fost adus la Parchet după cercetarea la faţa locului.
  • Trupul neînsufleţit al victimei a fost găsit de o vecină.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19.

Cu o noapte înainte, se dusese să-i ceară socoteală concubinei care trăia cu un alt bărbat. Poliţiştii cred că femeia împreună amantul ei l-ar fi ucis. Amândoi au fost reţinuţi.

În maşina poliţiei a fost băgat suspectul principal al crimei care a îngrozit localiatatea Creţeştii de Sus. Bărbatul de 56 de ani a fost adus la Parchet după cercetarea la faţa locului făcută de criminalişti. Trupul neînsufleţit al victimei a fost găsit ieri dimineaţă, de o vecină.

Imediat, tot satul s-a umplut de maşini de poliţie. La puţin timp s-au identificat şi suspecţii: concubina mortului şi iubitul acesteia, care locuieşte la câteva case depărtare de victimă. Se pare că de la femeia de 51 de ani ar fi pornit totul.

Vecinii povestesc că triunghiul amoros dura de ani buni. Şi că victima accepta această relaţie. Nu însă şi de data aceasta. Abia ieşit din închisoare de o săptămână, unde a stat 4 luni pentru violenţă în familie, bărbatul a chemat-o din nou acasă pe femeie, dar ea n-a mai vrut să se întoarcă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Triunghi amoros sfârşit cu o crimă oribilă în Vaslui