Triunghi amoros sfârşit cu o crimă oribilă în Vaslui

De Redactia Observator.
Publicat: 20.09.2020, 08:14.
Actualizat: 20.09.2020, 10:54

Crimă șocantă într-o localitate din Vaslui. Trupul neînsufleţit al unui bărbat de 54 ani a fost găsit, în zori, cu mâinile legate şi sprijinit de un gard.

Cu o noapte înainte, se dusese să-i ceară socoteală concubinei care trăia cu un alt bărbat. Poliţiştii cred că femeia împreună amantul ei l-ar fi ucis. Amândoi au fost reţinuţi.

În maşina poliţiei a fost băgat suspectul principal al crimei care a îngrozit localiatatea Creţeştii de Sus. Bărbatul de 56 de ani a fost adus la Parchet după cercetarea la faţa locului făcută de criminalişti. Trupul neînsufleţit al victimei a fost găsit ieri dimineaţă, de o vecină.

Imediat, tot satul s-a umplut de maşini de poliţie. La puţin timp s-au identificat şi suspecţii: concubina mortului şi iubitul acesteia, care locuieşte la câteva case depărtare de victimă. Se pare că de la femeia de 51 de ani ar fi pornit totul.

Vecinii povestesc că triunghiul amoros dura de ani buni. Şi că victima accepta această relaţie. Nu însă şi de data aceasta. Abia ieşit din închisoare de o săptămână, unde a stat 4 luni pentru violenţă în familie, bărbatul a chemat-o din nou acasă pe femeie, dar ea n-a mai vrut să se întoarcă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.