Antena Meniu Search
x

Video Trupul ucraineanului mort de frig în Munții Maramureșului, recuperat. Bărbații cu care era l-au abandonat și au spus salvamontiştilor că s-a întors în Ucraina

Misiune dificilă în Munţii Maramureşului. După ce ieri salvamontiştii au intervenit pentru a salva doi cetăţeni ucraineni rătăciţi prin munţi, la scurt timp l-au găsit şi pe al treilea, însă fără viaţă. 

de Redactia Observator

la 15.02.2024, 08:28

Vezi și

Cei trei au trecut ilegal graniţa în România, după ce au primit ordin de încorporare în armată.

Cei doi le-au spus salvamontiştilor că s-a întors înapoi în Ucraina

Bărbatul găsit mort a fost abandonat în munţi de ceilalţi doi însoţitori, care le-au spus salvamontiştilor că s-a întors înapoi în Ucraina. Ulterior, echipajele, cercetând zona, l-au găsit pe tânăr îngheţat la mică distanţă de cei doi.

Intervenţia autorităţilor lor a fost îngreunată de zăpezi, dar şi de apele repezi prin care a trebuit să transporte trupul bărbatului.

Dan Benga, Salvamont Maramureş: Acţiunea, în total, a durat undeva la 7 ore jumate. Din păcate, a trebuit să mergem după cetăţeanul ucrainean, care a fost abandonat de oamenii lui şi din păcate l-am găsit decedat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Trupul ucraineanului mort de frig în Munții Maramureșului, recuperat. Bărbații cu care era l-au abandonat și au spus salvamontiştilor că s-a întors în Ucraina