Antena Meniu Search
x

Video Tunul făcut din cazanul de țuică, senzație la parada de 1 Decembrie, într-o comună din Olt. Unii săteni și-au făcut cruce

Că românul e inventiv, o știe toată lumea. Dar sătenii din comuna Optaşi Măgura din județul Olt au ținut să o demonstreze încă o dată, la parada organizată de primar cu ocazia Zilei Naționale. Oamenii au improvizat un tun din țeava unui cazan de țuică și au defilat cu el prin toată comuna.

de Redactia Observator

la 02.12.2021, 11:56

Vezi și

O desfășurare de "forțe" nemaivăzută a avut loc ieri, de 1 Decembrie, pe străzile comunei Optași Măgura din județul Olt. A fost visul primarului să oragnizeze o paradă precum cea din Capitală, așa că s-a pus pe treabă.

"Am tot văzut pe la Bucureşti cum sunt paradele astea şi am zis ia să fac şi eu aici, ce, numai la Capitală se poate aşa ceva? Nu am eu elicopter şi altă tehnică militară, dar am improvizat ceva şi uite ce a ieşit", a declarat Marin Scurtu, primarul din Optaşi Măgura, potrivit gandul.ro.

Tun improvizat din cazanul de țuică, la Optași

Unul dintre cele mai spectaculoase momente a fost când sătenii din Optași au improvizat un tun din ţeava unui cazan de ţuică, l-au pus pe o dubiţă pe care au vopsit-o în verde şi au defilat, alături de călăreţi, căruţe și ATV-uri, pe străzile din comună. Localnicii au ieșit din case și au urmărit curioși, de pe margine, desfășurarea de forțe. Unii și-au făcut cruce, alții au aplaudat. 

Primarul din Optași, aflat la al șaselea mandat, este cunoscut pentru deciziile inedite pe care le ia.

În comună se ascunde un fost sat, cunoscut numai de localnici. Se numeşte Paris, asemenea capitalei franţuzeşti. Se întinde doar pe câteva uliţe, iar la intrarea în localitate stă o copie în miniatură a Turnului Eiffel. De asemenea, la intrarea în comuna Optași tronează un monument care are în vârf cifra 8 înconjurată de opt ași. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tunul făcut din cazanul de țuică, senzație la parada de 1 Decembrie, într-o comună din Olt. Unii săteni și-au făcut cruce