Antena Meniu Search
x

Turiştii profită de fiecare grad în plus de pe litoral. Cei mai curajoşi au făcut şi o baie în mare, apoi s-au îndreptat spre cherhanale

Marea ne cheamă la ea chiar şi în luna noiembrie. Weekendul acesta, zeci de turişti au lăsat de-o parte aglomeraţia din marile oraşe şi au mers să se bucure de vremea frumoasă de pe litoral. După clasica plimbare pe plajă, cei mai mulţi dintre ei s-au îndreptat spre cherhanalele de la malul mării, acolo unde s-au delectat cu delicioasele preparate din peşte. Şi bineînţeles. nici delfinariul din Constanţa nu a fost ocolit.   

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 09:03

Vezi și

Soarele blând i-a scos afară din case pe turiştii şi localnicii care s-au bucurat de vremea frumoasă de pe litoral. Cei mai mulţi dintre ei, au uitat că este jumătatea lunii noiembrie. Cei mai curajoşi au făcut şi o baie în mare.

Turistă: Am ieşit să luăm o gură de aer. Noi venim din Popeşti Leordeni, nu suntem de aici din Constanţa, dar am venit să ne simţim bine. 

Turist: E neaşteptat de caldă, dacă ar fi vântul puţin mai domol, ar fi super pentru copii. 

Nici ploaia din a doua jumătate a zilei nu le-a stricat planurile turiştilor. Au părăsit plaja şi s-au mutat la cherhanale, acolo unde au fost întâmpinaţi cu cele mai delicioase preparate.

Ospătar: Vremea a fost foarte frumoasă. Până cum o oră, când a început ploaia. Lumea se adăposteşte la căldură. Îşi comandă o cafeluţă, un peşte. Biban de mare, hamsie, doradă, fructe de mare.

Alţii, în schimb, au ales să se adăpostească de ploaie la Delfinariul din Constanţa, acolo unde vedetele Ni-Ni și Chen-Chen au făcut un adevărat spectacol.

Alexandru Florin Mazilu, antrenor: Vor urmări o demonstraţie cu NiNi și Chen-Chen, delfinii care au ajuns la noi acum 14 ani aproape din China şi sperăm să le placă şi să mai vină pe la noi.

Cei care vor să dea o fugă la malul mării în zilele următoare, trebuie să ştie că termometrele vor ajunge chiar şi până la 18 grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Turiştii profită de fiecare grad în plus de pe litoral. Cei mai curajoşi au făcut şi o baie în mare, apoi s-au îndreptat spre cherhanale