Antena Meniu Search
x

Ion Turnagiu a fost găsit spânzurat în celulă. Condamnat pe viaţă pentru cinci crime apoi eliberat, i-a dat foc unei fete de 17 ani (Video)

Ion Turnagiu, condamnat la închisoare pe viaţă pentru cinci crime în 1994 şi eliberat condiţionat în 2019, a fost găsit spânzurat în arest preventiv, unde se afla după ce i-a dat foc unei tinere de 17 ani.

de Redactia Observator

la 25.06.2020, 20:00

Vezi și

Turnagiu a fost găsit spânzurat, cu tricoul. Agenţii l-au resuscitat până la sosirea echipajelor de intervenţie, salvându-i viaţa, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Mehedinţi, citate de Mediafax.

Turnagiu a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Tânăra incendiată de acesta se află în continuare în spital, în stare gravă.

"În această după-amiază, un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile şi se afla în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Politiei Judetean Mehedinți a încercat sa se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare. Acesta a fost descoperit de polițiști, care i-au acordat primul ajutor pana la sosirea echipajelor medicale. În acest moment, cel în cauza a fost transportat la o unitate medicală, fiind sub paza şi supravegherea polițiștilor", informează autorităţile.

Citeşte şi: Bunica fetei incendiate de Ion Turnagiu în stare de şoc, după ce a văzut totul: "I-a dat foc în pat. A zis: Las-o să ardă" Criminalul Ion Turnagiu ar fi avut un complice, tot infractor. Noi suspiciuni în cazul fetei incendiate (Video) Ion Turnagiu, din nou la audieri. Criminalul a recunoscut fapta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ion Turnagiu a fost găsit spânzurat în celulă. Condamnat pe viaţă pentru cinci crime apoi eliberat, i-a dat foc unei fete de 17 ani (Video)