Antena Meniu Search
x

Foto Tzancă Uraganu, fără permis 90 de zile după ce a fost prins cu viteză pe Autostrada A3. Manelistul conducea cu 159 km/oră

Manelistul Tzancă Uraganu a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile şi a fost amendat de poliţie, după ce a depăşit viteza cu 59 de km/oră peste limita admisă, pe Autostrada A3 București – Brașov la km 10.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 11:25

"La data de 20 februarie 2024, ora 22.07, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat pe Autostrada A3 București – Brașov, la km 10, din direcția Ploiești către București, un autoturismul, condus de către un bărbat.

Acesta circula pe autostrada A3 cu 159km/h, pe un sector de drum pe care limita maximă admisă de viteza este de 100 km/h. În cauza, a fost aplicată o sancțiunea contravențională cu amendă de 1.485 de lei, fiind luată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile", a comunicat poliţia.

Conform informaţiilor reporterilor Observator, la volan se afla artisul Tzancă Uraganu. Incidentul vine la o zi după ce artistul a fost audiat într-un dosar de lega de bani falşi primiţi în timpul unor dedicaţii. Manelistul a susţinut că a fost victima propriilor fani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Tzancă Uraganu, fără permis 90 de zile după ce a fost prins cu viteză pe Autostrada A3. Manelistul conducea cu 159 km/oră