Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A vrut să-și ucidă socrul, bătrânul a supraviețuit loviturilor de cuțit. Tânărul e dispărut, după ce poliția l-a cercetat în libertate

Tribunalul Alba a emis pe numele lui Ion Cosmin B., din Cetatea de Baltă, un mandat de arestare preventivă de 30 de zile în lipsă, acesta fiind acuzat de tentativă de omor. El a tăbărât pe socrul său cu un cuțit, provocându-i mai multe răni grave.

de Redactia Observator

la 11.12.2019 , 18:41

Un bătrân a supravieţuit atacului ginerelui său Un tânăr a vrut să-şi ucidă socrul - Observator.tv

Tribunalul Alba a emis pe numele lui Ion Cosmin B., din Cetatea de Baltă, un mandat de arestare preventivă de 30 de zile în lipsă, acesta fiind acuzat de tentativă de omor.

El a tăbărât pe socrul său cu un cuțit, provocându-i mai multe răni grave. Inexplicabil, Ion Cosmin a reușit să fugă și în prezent este dat în urmărire generală.

El fost, inițial, cercetat pentru loviri și alte violențe, iar după investigații mai amănunțite, procurorii îl acuză de tentativă de omor.

Articolul continuă după reclamă

În perioada în care bărbatul era acuzat de loviri sau alte violențe fusese cercetat în liberate, reușind astfel să se sustragă, nemaifiind în prezent de găsit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » A vrut să-și ucidă socrul, bătrânul a supraviețuit loviturilor de cuțit. Tânărul e dispărut, după ce poliția l-a cercetat în libertate