Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Măcelarul din Motru, care, timp de două ore, şi-a torturat iubita cu un ciob, apoi a ucis-o, face dezvăluiri şocante din spatele gratiilor

Ion Jianu, criminalul din Motru care și-a măcelărit iubita cu un ciob, a făcut o cerere şocantă din spatele gratiilor. 

de Redactia Observator

la 05.04.2018 , 10:30

Măcelarul din Motru, care, timp de două ore, şi-a torturat iubita cu un ciob, apoi a ucis-o, face dezvăluiri şocante din spatele gratiilor

Ion Jianu, criminalul din Motru care și-a măcelărit iubita cu un ciob, a făcut o cerere şocantă din spatele gratiilor. 

Bărbatul de 52 de ani a solicitat reducerea pedepsei de 30 de ani de închisoare, la care a fost condamnat de Tribunalul Gorj, pe motiv că nu toate faptele descrise de anchetatori ar fi fost reale. Curtea de Apel Craiova a respins cererea formulată de Ion Jianu.

Potrivit cererii înaintate, Ion Jianu susține că, deși i-a tăiat urechea iubitei de 34 de ani, care a murit în chinuri groaznice, el nu i-ar fi aruncat-o în vasul de la toaletă, scrie evz.ro.

Articolul continuă după reclamă

Reamintim că bărbatul a ucis-o cu o ferocitate ieșită din comun pe iubita sa, pe motiv că ar fi surprins-o în timp ce îi trimitea mesaje unui alt bărbat.

Crima a avut loc în noaptea de 30 spre 31 iulie 2017.

Omor precedat de o tortură teribilă

Simona Iliescu și Ion Jianu trăiau în concubinaj de peste 7 ani. Bătăile, spun vecinii, erau la ordinea zilei. Dar ele au culminat în noaptea de duminică spre luni, când femeia i-ar fi trimis din greșeală concubinului un SMS care îi era destinat altui bărbat, aflat în Germania.

La momentul primirii SMS-ului, Jianu se afla în Drobeta Turnu Severin, unde este angajatul unei firme locale. Turbat de gelozie după citirea mesajului, Jianu s-a întors val-vârtej acasă, la Motru, și a început să o bată pe femeie cu sălbăticie.

Inițial a început să o izbească cu capul de oglindă, reproșându-i că ”se face frumoasă” pentru amantul din Germania. Atunci când oglinda s-a spart, criminalul a luat un ciob rezultat și i-a tăiat femeii o ureche, pe care a aruncat-o în WC.

Dar chinurile nu luaseră sfârșit nici pe departe. Cu același ciob, Jianu i-a desprins bucăți întregi de scalp femeii. Referatul procurorilor criminaliști arată și faptul că victima prezenta răni adânci și pe față, crestată, probabil, cu același ciob.

Într-un final, după aproape două ore de bătăi și torturi, victima a murit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Măcelarul din Motru, care, timp de două ore, şi-a torturat iubita cu un ciob, apoi a ucis-o, face dezvăluiri şocante din spatele gratiilor