Antena Meniu Search
x

UCIGAŞUL tinerei de 24 de ani din Oradea, DE NEGĂSIT! Bărbatul a fost dat în urmărire internaţională prin Europol

Adrian Hladii, suspectul în cazul asasinatului de la Oradea, a fost dat în urmărire internaţională prin Europol, scrie infooradea.ro.

Adrian Hladii, suspectul în cazul asasinatului de la Oradea, a fost dat în urmărire internaţională prin Europol, scrie infooradea.ro.

Potrivit autorităţilor, bărbatul este căutat de un număr impresionant de poliţişti.

CITEŞTE ŞI: Cine este, de fapt, bărbatul ÎMPUŞCAT de Adrian Hladii. El şi Dalia Duca făcuseră o înţelegere cu puţin timp înainte ca tânăra să fie asasinată. DETALII ŞOCANTE din anchetă

„Se folosesc toate resursele şi pistele posibile pentru găsirea lui, se stă de vorbă cu cercul lui de prieteni, apropiaţi. Poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate judeţele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuează scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, pentru Agerpres.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a fost dat în urmarire internatională în Reţeaua Europol.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Dalia Duca, o tânără în vârstă de 24 de ani a fost împuşcată de un interlop, după ce acesta o răpise de pe stradă, ziua în amiaza mare. Înainte de a lua fata cu forţa de pe stradă, criminalul, Adrian Hladii, ar fi împuşcat un bărbat despre care a crezut că e iubitul acesteia. Stupoare însă: era doar un zugrav care trebuia să renoveze casa fetei.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit faptul că bărbatul împuşcat de către asasin, în faţa casei Daliei Duca, era doar un zugrav care urma să facă lucrări în perioada următoare. Acesta este internat şi în afara oricărui pericol.

Aceleaşi surse au dezvăluit că tânăra în vârstă de 24 de ani prezenta două plagi împuşcate în zona capului, ceea ce poate însemna că asasinul a vrut să fie sigur că o ucide, atunci când a tras. Ea a fost depusă la morgă, de unde familia a ridicat-o în cursul zilei de joi. Sicriul va fi depus apoi la o capelă din oraş.

Între timp, poliţia continuă să îl caute pe Adrian Hladii, cel identificat ca fiind asasinul Daliei Duca, fosta sa iubită. Hladii e căsătorit, are 38 de ani şi e cunoscut în Oradea în lumea interlopă.

Agresorul a așteptat-o pe femeie sa iasă din complexul de locuințe de pe strada Barcăului cu un buchet de flori. Văzând că aceasta vine însoțită s-a iscat un scandal în urma căruia a scos pistolul și a tras după bărbat. Unul dintre gloanțe a trecut prin parbrizul autoturismului cu care cei doi voiau să se deplaseze. Împușcat în umăr, rănitul a luat-o la fugă pe strada Barcăului și apoi pe strada Carașului, lăsând mai multe pete de sânge pe carosabil.

Din dispoziția inspectorului general al Poliției Române, o echipă de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale - Inspectoratul General al Poliției Române se deplasează, astăzi, în județul Bihor.

Activităţile investigative în cauză se derulează sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Căutările continuă şi astăzi pe malul râului Criş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » UCIGAŞUL tinerei de 24 de ani din Oradea, DE NEGĂSIT! Bărbatul a fost dat în urmărire internaţională prin Europol