Antena Meniu Search
x

Video "Uite, acolo, e mort în curte!" Bărbat din Satu Mare ucis în propria gospodărie. Un tânăr de 25 de ani este principalul suspect

Crimă şocantă într-o comună din Satu Mare. Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost găsit mort în propria gospodărie. Descoperirea a fost făcută de vecini, care au alertat imediat autorităţile. Principalul suspect este un tânăr de 25 de ani, despre care sătenii spun că ar mai fi fost implicat, în trecut, în diferite scandaluri. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 22.02.2023, 07:49

Vezi și

Descoperirea şocantă a fost făcută de vecinii victimei. Oamenii au intrat la bănuieli în momentul în care au observat că uşa casei era larg deschisă, iar animalele nesupravegheate. Un lucru neobişnuit, care, spun ei, nu s-a mai întâmplat niciodată până acum.

Vecinii au intrat la bănuieli când nu au văzut niciun semn de viaţă

Vecina victimei: El nu a lăsat niciodată, uşa la el nu a fost deschisă niciodată, caprele nesupravegheate de el nu le-a lăsat niciodată şi zic: stăm un pic şi vedem.

Gândindu-se la ce e mai rău oamenii l-au anunţat pe şeful de post din comuna Bixad.

Pe acelaşi subiect

Vecina victimei: Soţul, după un timp, l-a sunat pe şeful de post. A venit şeful de post, a stat în uşă, apoi a mers un pic spre gunoi, în spate şi atunci l-au văzut acolo ceilalţi colegi ai şefului (n.r de post) şi au zis: e mort, uite, acolo, e mort în curte!

Şocul localnicilor a fost cu atât mai mare cu cât principalul suspect în cazul tragediei din sat este un tânăr de 25 de ani. Vecinii spun că banii ar fi fost motivul care l-ar fi împins pe acesta să îi curme viaţa victimei. Mai mult, susţin că tânărul nu ar fi la prima abatere de acest fel.

Vecina victimei: Despre ăla nu am ştiut nimic, nici nu ne-am gândit la aşa ceva niciodată. Ăla normal după bani, pentru bani a făcut aşa ceva. Pe un bătrân, aici în fabrică, i-a luat banii şi l-a lăsat mort acolo. Deci pentru bani a făcut ce a făcut, altceva nu cred că a avut omul ăsta cu ei.

Mama suspectului pricipal spune că nu îşi poate explica ce anume s-a întâmplat și a avut un șoc, atunci când s-a trezit la uşă cu poliţiştii. A mărturisit însă că, în trecut, fiul ei a avut neînţelegeri cu vecinul său, care i-ar fi devenit acum victimă, dar şi că a fost adesea implicat în scandaluri care se terminau cu bătăi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Uite, acolo, e mort în curte!" Bărbat din Satu Mare ucis în propria gospodărie. Un tânăr de 25 de ani este principalul suspect