Antena Meniu Search
x

ULTIMA ORĂ: Un avion de mici dimensiuni, cu patru persoane la bord, S-A PRĂBUŞIT în apropiere de Sibiu - UPDATE

Un avion de mici dimensiuni, la bordul căruia se aflau patru persoane, s-a prăbuşit, vineri după-amiază, în zona Aerodromului Cisnădie.

Vezi și

Un avion de mici dimensiuni, la bordul căruia se aflau patru persoane, s-a prăbuşit, vineri după-amiază, în zona Aerodromului Cisnădie. 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Balteş, a declarat că un apel care a sosit la numărul unic de urgenţă 112 anunţa că un avion de mici dimensiuni care încerca să ia altitudine nu a reuşit acest lucru şi s-a prăbuşit.

Potrivit unor surse de la faţa locului, accidentul aviatic este unul uşor. Sursele citate au precizat că pilotul a ratat decolarea avionului, care este unul de mici dimensiuni, de agrement, iar acesta a căzut de la mică altitudine. Avionul are un geam spart şi o uşă înfundată.

În urma accidentului, una dintre cele patru persoane a fost rănită mai grav şi este transportată la spital.

La faţa locului, se află în continuare echipaje ale ISU, Poliţiei şi Ambulanţei.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, cele patru victime sunt o femeie şi trei bărbaţi. Două dintre victime au escoriaţii, un bărbat nu are niciun fel de problemă, iar un altul are suspiciune de fractură de claviculă.

Sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » ULTIMA ORĂ: Un avion de mici dimensiuni, cu patru persoane la bord, S-A PRĂBUŞIT în apropiere de Sibiu - UPDATE