Antena Meniu Search
x

Video Ultima zi de vacanță, petrecută pe patine: "A fost frumos, dar abia aştept să merg la şcoală să învăţ"

Ultima zi de vacanţă a umplut cele două patinoare din Târgu Mureş. Sute de copii au mers să se dea cu patinele înainte de a se întoarce la ore, în sălile de clasă. Nici părinţii nu s-au lăsat mai prejos. Le-au ţinut isonul celor mici şi nu au mai dat patinele jos minute bune.

de Sorin Tanţoş

la 08.02.2021, 10:26

Vezi și

Ultima zi de vacanţă a atras pe patinoarele din centrul oraşului şi de la Cetatea Medievală sute de părinţi şi copii. Temperaturile ridicate din ultimele zile i-au forţat pe mureşeni să aleagă patinele în detrimentul plăcii sau schiurilor, căci pârtiile din apropiere nu mai sunt în cea mai bună condiţie.

În fiecare zi ieşim câte un pic la aer, venim de câţiva ani cu el, acum începe să patineze singur, până acum îl duceam noi.

Dacă unii copii şi-au pus patinele pentru prima dată în picioare în acest weekend, alţii au transformat simpla mişcare pe gheaţă într-un mod de exprimare.

Am început de la 3 ani să patinez şi îmi place că putem să ne exprimăm pe patine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ultimele ore de vacanţă, atât copiii, cât şi părinţii au stat cu gândul în special la revenirea pe băncile şcolii.

În fiecare zi, din nefericire, a trebuit să converseze cu colegii ei doar prin metodele online, acum de abia aşteaptă să se întâlnească fizic.

A fost foarte frumoasă vacanţa, dar eu abia aştept să merg la şcoală să învăţ.

Dacă temperaturile vor rămâne scăzute, administratorii celor două patinoare artificiale le vor ţine deschise până în luna martie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ultima zi de vacanță, petrecută pe patine: "A fost frumos, dar abia aştept să merg la şcoală să învăţ"