Antena Meniu Search
x

Ultima zi liberă din minivacanţa de Paşte. Românii au petrecut printre grătare, la iarbă verde

România a petrecut ultima zi din minivacanţa de Paşte în aer liber. Cu greu ai găsit astăzi un petic de iarbă pe care să nu sfârâie grătarele.

Vezi și

România a petrecut ultima zi din minivacanţa de Paşte în aer liber. Cu greu ai găsit astăzi un petic de iarbă pe care să nu sfârâie grătarele. S-au aruncat pe jar ceafă de porc, pui, cârnaţi şi mititei din belşug, stinse cu bere şi vin.

Pădurile şi poienile de lângă Bucureşti s-au transformat în uriaşe bucătării în aer liber. Cât carnea sfârâie pe grătar, se pregătesc şi garniturile. 

La doi paşi, în Pădurea Pustnicu, fumul putea fi tăiat cu cuţitul. Grătarele pline cu mici şi aripioare au stat unul lângă altul. 

Un domn a pus toată cămara în portbagajul maşinii. E mândru mai ales de murăturile făcute chiar de el. 

Vremea frumoasă i-a scos pe bucureşteni şi în parcuri. Cu rolele, trotinetele sau bicicletele, s-au plimbat ore în şir printre copacii înfloriţi. Herăstrăul s-a transformat într-o sală de sport în aer liber. 

Şi în restul ţării, românii au căutat aerul proaspăt. La Codlea, în Braşov, o gaşcă de prieteni a organizat ad-hoc un meci de volei în natură.

Din meniu, nu au lipsit nici ouăle roşii rămase de la masa de Paşte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ultima zi liberă din minivacanţa de Paşte. Românii au petrecut printre grătare, la iarbă verde