Antena Meniu Search
x

Video Ultimele clipe din viaţa lui Alexandru au fost filmate. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care este ucis şi abandonat de propria lui soră, în Bihor

Ultimele clipe din viaţa bărbatului de 42 de ani, ucis săptămâna trecută de propria soră şi abandonat pe un câmp din Bihor, au fost surprinse de o cameră de supaveghere. ​Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 12.02.2024, 11:48

Vezi și

În imagini se vede cum Alexandru şi sora lui mai mică merg pe drumul de legătură dintre Sântandrei spre Oradea. Bărbatul are o sticlă de bere în mână. După 45 de minute, cei doi sunt surprinși de aceeași cameră, când se întorc.

Ultimele clipe din viaţa lui Alexandru, surprinse în imagini de o cameră de supraveghere

La un moment dat femeia îl lovește pe bărbat, care cade. Îl trage apoi înspre câmp, în zona întunecoasă și acolo se observă cum îl pune la pământ.

Pentru că nu existau urme de violenţă pe trupul victimei, anchetatorii au luat în calcul o moarte naturală, însă autopsia a dezvăluit că acesta fusese strangulat. "Iniţial s-au îmbrâncit, iar după câteva minute, inculpata a scos o frânghie pe care o avea în poşeta ei. A abandonat cadavrul, după ce s-a asigurat că acesta nu mai are puls", spune Cristian Ardelean, purtător de cuvânt PT Bihor.

Sora criminală riscă 27 de ani după gratii

Pusă faţă în faţă cu dovezile, femeia şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor. Este acum arestată preventiv şi riscă să stea în spatele gratiilor până la 27 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ultimele clipe din viaţa lui Alexandru au fost filmate. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care este ucis şi abandonat de propria lui soră, în Bihor