Antena Meniu Search
x

Ultimele cuvinte rostite la 112 de Alexandra, fata răpită și ucisă la Caracal: 'Vine, vine!'

Ultimele cuvinte rostite la 112 de Alexandra, fata în vârstă de 15 ani răpită și ucisă de criminalul în serie din Caracal, au fost: 'Vine, vine!'.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 27.07.2019, 00:05

Ultimele cuvinte rostite la 112 de Alexandra, fata în vârstă de 15 ani răpită și ucisă de criminalul în serie din Caracal, au fost: 'Vine, vine!'.

Răpită după ce s-a urcat într-o mașină la ocazie, pe drumul spre casă, ajunsă în casa ororilor din Caracal, abuzată și cu gândul că va fi ucisă, fata de 15 ani a reușit, în timp ce se afla în casa criminalului, să pună mâna pe telefonul bărbatului.

Totul s-a întâmplat joi, 25 iulie 2019, la ora 11.05. La mai bine de 24 de ore de la dispariție, Alexandra Măceșanu a reușit să pună mâna pe telefonul criminalului în serie și a sunat la 112.

Fata aflată în pericol de moarte a purtat conversații de câteva zeci de secunde cu operatorul 112, dar și cu un polițist și a încercat să ofere cât mai multe informații despre locul în care se afla.

Pe acelaşi subiect

După trei apeluri la 112, Alexandra a fost surprinsă de criminal când vorbea la telefon, iar ultimele ei cuvinte au fost: 'Vine, vine!'.

Alexandra Măceșanu a cerut ajutor la 112, însă a fost ucisă de criminalul din Caracal

Ucisă de un criminal în serie, de sistem și de incompetență

La fel ca toți cei care au comentat pe Facebook la postarea referitoare la dispariția ei că ar fi plecat în Germania să se prostitueze, numeroși polițiști au gândit la fel.

O fată de 15 ani, cuminte, care mergea la liceu și avea note bune, a fost răpită de un criminal în serie, în Caracal, însă nimeni nu și-a imaginat că acest lucru se poate întâmplat.

Postarea referitoare la dispariția Alexandrei a fost comentată de zeci de oameni care au concluzionat că fata nu putea să dispară decât în străinătate, împreună cu iubitul.

În realitate, Alexandra Măceșanu se lupta singură pentru viața ei, însă nu a fost de ajuns. Destinul ei s-a frânt brusc în casa criminalului în serie din Caracal pe care toată lumea îl considera ciudat, dar pe care nimeni nu l-a controlat vreodată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Ultimele cuvinte rostite la 112 de Alexandra, fata răpită și ucisă la Caracal: 'Vine, vine!'