Antena Meniu Search
x

Revoltă la casa criminalului din Caracal. Zeci de oameni furioși scandează: ”Rușine să vă fie”

Oameni revoltați s-au adunat vineri seară la casa criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă. Oamenii au huiduit și au scandat nemulțumiți: ”rușine să vă fie”.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 26.07.2019, 23:34

Revoltă la casa criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă Vezi și

Oameni revoltați s-au adunat vineri seară la casa criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă. Oamenii au huiduit și au scandat nemulțumiți: ”rușine să vă fie”, la apariția unor polițiști și a unor procurori.

Un cor de huiduieli a fost auzit a fost auzit la apariția unor mașini ale poliției, vineri seară. Oamenii au crezut că în dubele polițiștilor se află inclusiv criminalul Gheorghe Dincă.

Protestatarii au huiduit însă și forțele de ordine și procurorii, în urma scandalului izbucnit vineri, când anchetatorii au fost acuzați că au intervenit cu mare întârziere după ce una dintre victime a sunat la 112, cerând ajutor.

Mulțimea s-a adunat la casa lui Gheorghe Dincă încă din cursul după-amiezii. Oamenii au venit, furioși pe criminalul suspectat că ar fi ucis 4 fete.

Protestatarii nu au știut însă că Gheorghe Dincă a fost scos ulterior prin spate și dus pentru a i se face analize ADN. Surse din anchetă au spus însă că, după ce a fost dus în cursul serii la parchet, Gheorghe Dincă a fost adus din nou acasă, la locul crimelor de care e acuzat.

- Articol în curs de actualizare -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Revoltă la casa criminalului din Caracal. Zeci de oameni furioși scandează: ”Rușine să vă fie”