Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 14 ani din Harghita s-a aruncat în faţa trenului, pentru că ar fi rămas corigent la o materie. "Nu știm mai mult de atât"

Încă o tragedie printre adolescenţii din România. Un tânăr de 14 ani a fost lovit mortal de tren, marți dimineața, în zona Nădejdea, din judeţul Harghita.

de Monica Palade

la 18.01.2022, 14:50

Vezi și

Din primele informaţii ar fi vorba de o sinucidere. Copilul ar fi spus acasă că pleacă la şcoală, însă se pare că s-a oprit pe şine şi a aşteptat să vină trenul. Bunicul băiatului spune că acesta rămânea corigent la o materie şi cel mai probabil acesta este motivul pentru care a recurs la gestul fatal. Când a aflat că fiul său s-a aruncat în faţa trenului, tatăl a suferit un şoc şi a fost nevoie de intervenţia medicilor.

"Nu știm nimic, de acasă a plecat la scoală, nu știm nimic mai mult de atât, nu știm nimic. N-avea nici un motiv să se sinucidă. După mine era cu note de repetent(corigent, n.red.) la una dintre materii, sigur că asta era. Deocamdată nu știm nimic mai mult, problema este că și fiul meu este în salvare a trebuit să chemăm ambulanţa la el", a declarat bunicul.

Echipajul sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru copil. Conductorul de tren a povestit că băiatul se afla între sinele de tren, întors cu spatele și când locomotiva s-a apropiat, s-a întors cu fața și a fost lovit.

Ce spun poliţiştii

La data de 18 ianuarie 2022, în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Harghita, au fost sesizați prin intermediul numărului unic de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost accidentată de tren. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că un tren care circula pe ruta Miercurea-Ciuc- Comănești, a surprins și accidentat mortal, un tânăr, de 14 ani, din localitatea Nădejdea. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 14 ani din Harghita s-a aruncat în faţa trenului, pentru că ar fi rămas corigent la o materie. "Nu știm mai mult de atât"