Antena Meniu Search
x

Tentativă de sinucidere la o şcoală din Gorj: O elevă de 15 ani s-a aruncat de la etajul 1, după o ceartă cu diriginta

Tentativă de sinucidere la o şcoală din Gorj. O elevă din 15 ani s-a aruncat de la etajul 1, după ce s-a certat cu diriginta, căruia i-a reproşat că i-a scăzut nota la purtare la 4.

de Monica Palade

la 17.01.2022, 14:25

Vezi și

Fata a devenit extrem de agresivă în limbaj şi a înjurat aproape pe toată lumea. În pauză, a continuat să adreseze cuvinte indecente conducerii școlii și dirigintei, după care s-a urcat pe pervaz şi a sărit de la etajul I pe un spațiu verde din fața școlii, informează reporterul Observator Alin Stan.

Din fericire, copila nu s-a accidentat şi este în afara oricărui pericol, ea revenind în clasă după săritură. A fost sesizată DGASPC Gorj pentru consilierea elevei și colegilor acesteia.

Incidentul a avut loc în perimetrul Liceului Tehnologic Nr. 2 din Tg-Jiu. La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu și Biroului Siguranță Școlară.

Ce spun poliţiştii

Pe acelaşi subiect

În urmă cu puțin timp, a avut loc un incident în perimetrul Liceului Tehnologic Nr. 2 din Tg-Jiu.

O elevă de 15 ani, de la anul I profesională, i-a reproșat doamnei diriginte scăderea notei la purtare la 4. Eleva a devenit extrem de agresivă în limbaj, injurii fiind adresate inclusiv conducerii școlii și gardianului unității.

În pauză, continuând să adreseze cuvinte indecente conducerii școlii și doamnei diriginte, s-a urcat pe pervaz, sărind de la etajul I pe un spațiu verde din fața școlii.

Sosit de urgență echipajul de la Ambulanță a constatat că eleva nu are probleme de sănătate, starea ei fiind în afara oricărui pericol.

A fost sesizată DGASPC Gorj pentru consilierea elevei și colegilor acesteia. Din discuțiile purtate cu directorul școlii, eleva se afla deja într-un program al DGASPC Gorj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tentativă de sinucidere la o şcoală din Gorj: O elevă de 15 ani s-a aruncat de la etajul 1, după o ceartă cu diriginta