Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un adolescent din Iaşi a ajuns după gratii după, ce a ameninţat un poliţist: "O ştiu pe fiica ta, o violez şi îi tai gâtul!"

Un adolescent din Iaşi a ajuns după gratii după, ce a ameninţat un poliţist: "O ştiu pe fiica ta, o violez şi îi tai gâtul!"

de Redactia Observator

la 01.05.2018 , 09:46

Un adolescent din Iaşi a ajuns după gratii după, ce a ameninţat un poliţist: "O ştiu pe fiica ta, o violez şi îi tai gâtul!" Un adolescent din Iaşi a ajuns după gratii după, ce a ameninţat un poliţist: "O ştiu pe fiica ta, o violez şi îi tai gâtul!"

Un adolescent din Iaşi a ajuns după gratii după, ce a ameninţat un poliţist: "O ştiu pe fiica ta, o violez şi îi tai gâtul!"

Alex Constantin Cojocaru va împlini 18 ani peste o lună şi jumătate, dar îşi va petrece majoratul după gratii. Acolo unde se află deja de pe 11 martie, când a ameninţat halucinant un poliţist. Potrivit rechizitoriului, faptele lui Cojocaru au avut loc după ora 21.00, în localitatea Podu Iloaiei, judeţul Iaşi.  

Cojocaru a sunat la 112 şi a reclamat că a fost ameninţat de proprietarul unui bar, la faţa locului ajungând doi agenţi de Poliţie. Când a fost interogat, tânărul a spus că nu are nicio problemă cu nimeni şi că, de fapt, nu s-a întâmplat nimic. Poliţiştii l-a atenţionat că e contravenţie să suni la 112 fără motiv, moment în care adolescentul a început să îi înjure.

Articolul continuă după reclamă

"Pe timpul deplasării spre auto al poliţiei, inculpatul era agitat şi l-a ameninţat pe agentul şef R. Mihai, spunându-i că o cunoaşte pe fiica sa şi ştie el ce o să-i facă încât poliţistul să plângă. După ce au ajuns la sediu, inculpatul Cojocaru Constantin Alex a început să se manifeste agresiv fizic şi verbal, gesticulând cu mâinile prin aer şi, totodată, adresând ameninţări cu moartea la adresa agentului şef de poliţie R. Mihai şi a familiei acestuia.", se arată în actul de acuzare. 

Din acest motiv, tânărul a fost încătuşat. La un moment dat, poliţiştii l-au eliberat pentru a semna procesul verbal de sancţionare, moment în care Cojocaru a devenit violent. Unul dintre poliţişti a mers pentru a o aduce pe mama individului în secţia de Poliţie. La vederea mamei sale, tânărul a deveni şi mai violent şi l-a lovit de mai multe ori cu piciorul în abdomen pe Mihai R., în timp ce pe un al doilea agent l-a lovit în testicule. 

În tot acel timp, Cojocaru ameninţa că o va viola pe fiica poliţistului Mihai R. şi îi va tăia acesteia gâtul. Scenele au fost filmate şi cu telefoanele mobile de poliţişti, care au sesizat, ulterior, faptele de ultraj ale tânărului de 17 ani. Alex Cojocaru are 8 clase, nu are un loc de muncă şi, se arată în rechizitoriu, în timpul anchetei s-a prevalat de dreptul de nu da declaraţii. 

sursa:adevarul.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Un adolescent din Iaşi a ajuns după gratii după, ce a ameninţat un poliţist: "O ştiu pe fiica ta, o violez şi îi tai gâtul!"