Antena Meniu Search
x

Video Un ambulanţier beat a lovit un pieton, apoi i-a acordat primul ajutor. Bărbatul spune că a băut după o ceartă cu soţia

Un şofer de ambulanţă care conducea băut a lovit, azi-noapte, la Bucureşti, un pieton care este acum la reanimare. Ambulanţierul nu a fost testat când a venit la serviciu, cum cere legea, şi le-a explicat poliţiştilor că băuse pentru că se certase cu soţia. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 06.06.2024 , 20:27

Ambulanţierul a lovit pietonul pe Calea Dorobanţi. Singura lui scuză ar putea fi că bărbatul de 47 de ani traversa printre maşini. Ca să înţelegem cât de puternic a fost impactul, oglinda a fost ruptă. Imediat după ce şi-a dat seama de ceea ce a făcut, a coborât şi i-a acordat victimei primul ajutor.

Ambulanţierul şi-a chemat şi colegii în ajutor, iar victima lui, a ajuns repede la urgenţe.  

La prima evaluare, bărbatul lovit de ambulanţă părea în regulă, însă după câteva ore starea s-a înrăutăţit şi a intrat în stop cardiorespirator. Medicii de aici de la Spitalul Floreasca au reuşit să-l stabilizeze, iar acum este supravegheat permanent în secţia ATI. 

Vezi și

Ce alcoolemie avea ambulanţierul

Pe acelaşi subiect

La locul accidentului, agenţii de circulaţie au găsit explicaţia pentru accident. Şoferul ambulanţei avea 0,23 alcoolemie în aerul respirat.    

Grav este că şoferul de ambulanţă a sărit peste testul de alcool când a intrat în tură. Şi el, şi angajatul care era obligat să îl verifice sunt anchetaţi disciplinar. 

"Revizorul tehnic nu a respectat procedura de verificare cu alcool testul. Ambulanţierul s-a prezentat la muncă datorită numărului mare de cazuri apărute pe ecranul ambulatorului. A fost nevoit să intre la muncă foarte repede", spune Mihai Lucian, directorul tehnic.

Soferul ambulanţei are acum dosar penal pentru vătămare corporala din culpă şi ar putea fi concediat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Evenimente » Un ambulanţier beat a lovit un pieton, apoi i-a acordat primul ajutor. Bărbatul spune că a băut după o ceartă cu soţia