Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un autocar cu 52 de pasager ucraineni a luat foc în mers, pe podul de la Brăila: "Totul era doar fum. Alergam să ne salvăm vieţile"

Au fost momente de panică pe podul de la Brăila. Zeci de cetăţeni ucraineni şi-au văzut moartea cu ochii, după ce autocarul în care se aflau a fost cuprins de flăcări. Din fericire, o tragedie a fost evitată la limită, iar toţi pasagerii şi cei doi şoferi au reuşit să se salveze la timp. Traficul a fost blocat pe parcursul intervenţiei pompierilor. 

de Adrian Obreja

la 16.07.2024 , 08:26

Autocarul circula din Tulcea spre Brăila şi avea la bord 52 de pasageri. Din senin, flăcări violente au ieşit de sub capotă, iar panica s-a instalat rapid. Speriaţi, turiştii ucraineni au fugit din calea pericolului, iar zona a fost împânzită de pompieri.

"Totul era doar fum, am avut cam 60 de secunde să fugim. O mulţime de copii, pur şi simplu alergam să ne salvăm vieţile", povesteşte un martor.

Autocarul a ars în totalitate 

Vezi și

Pasagerii din autocar spun că a explodat pur şi simplu motorul; pompierii şi criminaliştii sunt la faţa locului şi cercetează autocarul pentru a stabili care sunt cauzele incendiului cu exactitate. Cert este că autocarul a ars în totalitate.

Pe acelaşi subiect

Autorităţile au găsit rapid soluţii pentru cei 52 de turişti ucraineni, care au scăpat teferi.

"Aceştia au fost preluaţi de două microbuze ale ISU Brăila, transportaţi la Sala Polivalentă din municipiu, unde vor fi preluaţi de un autocar şi transportaţi la Bucureşti", a declarat Ştefan Stoian, ISU Buzău.

Şoferii care circulau pe podul de peste Dunăre au fost nevoiţi să treacă testul răbdării. Din cauza incendiului teribil, pe durata intervenţiei, traficul pe sensul Tulcea - Brăila a fost complet blocat.

Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un autocar cu 52 de pasager ucraineni a luat foc în mers, pe podul de la Brăila: "Totul era doar fum. Alergam să ne salvăm vieţile"