Antena Meniu Search
x

Un băiat de 12 ani, protagonistul unui accident din Craiova. S-a urcat la volanul unei mașini la 3 dimineața și s-a izbit violent de un alt vehicul

Incindet șocant în Craiova. Un copil de 12 ani a provocat un accident, după ce a fost prins conducând o mașină în miezul nopții. Copilul a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de o altă mașină.

de Redactia Observator

la 10.12.2023, 12:11

Un băiat de 12 ani, protagonistul unui accident din Craiova. S-a urcat la volanul unei mașini la 3 dimineața și s-a izbit violent de un alt vehicul
Un băiat de 12 ani, protagonistul unui accident din Craiova. S-a urcat la volanul unei mașini la 3 dimineața și s-a izbit violent de un alt vehicul - Shutterstock (poză ilustrativă)

În noaptea de 10 decembrie a.c., ora 03.35, polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Geniștilor, din municipiul Craiova.

Copilul care conducea mașina a pierdut controlul volanului

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un minor în vârstă de 12 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Geniștilor către Aleea 2 Bechetului, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 47 de ani.

Din impact, autoturismul condus de minor a fost proiectat într-un autoturism parcat, iar ulterior în gardul unui imobil. În urma evenimentului, a rezultat vătămarea minorului de 12 ani și a altui minor, de 13 ani, pasager în primul autoturism, aceștia necesitând îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătamare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un băiat de 12 ani, protagonistul unui accident din Craiova. S-a urcat la volanul unei mașini la 3 dimineața și s-a izbit violent de un alt vehicul