Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat a cerut băncii să-i schimbe banii arşi, ţinuţi ascunşi în sobă. Reacţia angajaţilor BNR

"Voi unde vă ţineţi economiile?" Un român a venit la BNR cu un teanc de bancnote arse pentru a le schimba. Bărbatul le-a explicat angajaţilor că şi-a ţinut economiile în sobă. 

de Redactia Observator

la 11.07.2024 , 12:45

Banca Naţională a României a publicat pe Instagram mai multe imagini cu teancuri de bancnote de 100 şi 200 de lei extrem de deteriorate, pe care un bărbat le ţinea în sobă. Angajaţii au decis totuşi să îi schimbe banii cu unii noi deoarece "prezentau elemente de identificare şi, chiar dacă erau arse, nu le lipsea mai mult de 40% din suprafață". 

"Bancnotele din imagine au fost păstrate, cu scopul economisirii, în sobă 🔥! Posesorii le-au adus la sediul uneia dintre sucursalele BNR pentru a fi schimbate. Întrucât în urma verificării bancnotele îndeplineau criteriile pe care vi le-am detaliat într-un videoclip anterior, si anume:

✅ prezentau elementele de identificare 🔍 (seria și numărul)

Vezi și

✅ chiar dacă erau arse, nu le lipsea mai mult de 40% din suprafață,

Operațiunea de preschimbare a putut fi realizată, iar contravaloarea lor a fost restituită integral 💯! Voi unde vă păstrați economiile?" este mesajul publicat de BNR, pe Instagram. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un bărbat a cerut băncii să-i schimbe banii arşi, ţinuţi ascunşi în sobă. Reacţia angajaţilor BNR