Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fugit din spital, deși era infectat cu COVID

Un bătrân din Prahova, confirmat cu coronavirus şi internat la un spital din Capitală a reuşit să fugă ieri de sub ochii medicilor şi paznicilor.

de Alexandra Bucuroiu

la 03.11.2020, 20:53

Vezi și
  • Bătrânul de 76 de ani a fost dus la spitalul din Ploieşti pentru că acuza dureri din cauza unui edem cerebral.
  • A fost testat şi pentru coronavirus şi confirmat pozitiv pe 30 octombrie.

Bărbatul a plecat la cinci ore de când fusese transferat. Medicii le-ar fi spus membrilor familiei că este sub tratament, cu toate că bărbatul era deja dispărut, potrivit camerelor de supraveghere din spital.

Iniţial, bătrânul de 76 de ani a fost dus la spitalul din Ploieşti pentru că acuza dureri din cauza unui edem cerebral. A fost testat şi pentru coronavirus şi confirmat pozitiv pe 30 octombrie. Cum în spitalul nu mai erau locuri, bărbatul a fost transferat în noaptea de 2 noiembrie la Spitalul Sfântul Ioan din Bucureşti. 

Radu Grigore - nepotul victimei: La ora 11 şi 10 minute unchiul meu a sunat şi a vorbit direct cu persoana şi cu doctorul care ni s-a confirmat că pacientul este sub tratament şi că se fac investigaţiile necesare. Urmând ca la ora 12 fără zece să fim sunaţi să ne zică că pacientul a fost dat dispărut. în condiţiile în care pe cameră se vede că a dispărut de la 9 şi jumătate. El a plecat în papuci, ţinuta este de spital.

Membrii familiei l-au identificat pe bătrân pe camerele de supraveghere. Imediat a început căutarea. Familia, poliţiştii dar şi şase echipe de la Asociaţia Salvatorilor Voluntari 4×4 au făcut noapte albă. 

Bogdan Cazacu - coordonator acţiune: În momentul de faţă avem în dispecerat care coordonează căutările între instituţii, ţinem legătură cu cei de la poliţie, în principiu mergem pe aceeaşi direcţie ca şi ei. 

Într-un final bătrânul a fost găsit în localitatea Popeşti Leordeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Un bărbat a fugit din spital, deși era infectat cu COVID