Antena Meniu Search
x

Un bărbat care a furat telefonul unui copil de 9 ani a fost prins de polițiști cu focuri de armă, lângă București

Un bărbat care ar fi furat la începutul lunii decembrie telefonul unui copil de 9 ani a fost prins marți seara de polițiștii din București, care au tras mai multe focuri de amă.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 29.12.2021, 11:29

Vezi și

Potrivit Poliției Capitalei, bărbatul bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie asupra unui minor, în 9 decembrie, a fost găsit pe raza unei localități limitrofe Bucureștiului.

În momentul în care a fost somat, suspectul a fugit, iar polițiștii au tras mai multe focuri de armă, în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană sau produse pagube materiale. Bărbatul a fost prins și imobilizat. El a fost dus la audieri la Secției 12 Poliție, ulterior fiind reținut.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea că în 9 decembrie, prin violență, bărbatul de 31 ani ar fi deposedat pe stradă un copil de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Evenimente » Un bărbat care a furat telefonul unui copil de 9 ani a fost prins de polițiști cu focuri de armă, lângă București