Antena Meniu Search
x

Un bărbat cu simptome similare celor ale Ebola, tratat la New York

Un nou caz suspect de Ebola îngrozeşte America. O persoană suspect că ar fi infectată cu virusul ucigător a primit îngrijiri medicale speciale.

Un nou caz suspect de Ebola îngrozeşte America. O persoană suspect că ar fi infectată cu virusul ucigător a primit îngrijiri medicale speciale.

Astfel, acesta a fost supus unor analize pentru a se stabili dacă este infectat cu acest virus, a anunţat centrul spitalicesc, care apreciază însă că riscul de infecţie este scăzut.

"În primele ore ale dimineţii de luni 4 august, un pacient cu febră puternică şi simptome gastro-intenstinale s-a prezentat de urgenţă la spitalul Mount Sinai din New York", a declarat directorul instituţiei, David Reich, într-o conferinţă de presă.

Pacientul a călătorit recent într-o ţară din Africa de Vest unde au fost semnalate cazuri de Ebola, a precizat el fără a numi ţara despre care este vorba.

Pacientul, a cărui identitate şi naţionalitate nu au fost dezvăluite, a fost izolat de alţi pacienţi şi era supus luni unor analize pentru a stabili originea simptomelor. Reich a apreciat însă că este "posibil să nu fie vorba despre Ebola. Este mai probabil să fie vorba despre o boală obişnuită".

Potrivit lui, analizele care urmează să fie confirmate de Centrul federal pentru controlul şi prevenirea bolilor ar urma să dureze între 48 şi 72 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un bărbat cu simptome similare celor ale Ebola, tratat la New York