Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Alba s-a împușcat în cap din greșeală, la o stână. Polițiștii l-au găsit fără suflare

Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Poșaga, județul Alba, s-a împușcat accidental în cap cu arma de vânătoare. Tragedia a avut loc la o stână de animale.

de Redactia Observator

la 14.01.2023, 16:49

Un bărbat din Alba s-a împușcat în cap din greșeală, la o stână. Polițiștii l-au găsit fără suflare
Un bărbat din Alba s-a împușcat în cap din greșeală, la o stână. Polițiștii l-au găsit fără suflare - Shutterstock

Polițiștii din orașul Baia de Arieș, județul Alba, au fost sesizați prin apel la 112 de faptul că la o stână de animale, de pe raza comunei Poșaga, un bărbat a decedat. Autoritățile s-au deplasat imediat la fața locului, unde au descoperit că un bărbat, de 34 de ani, din comuna Poșaga, deținător legal de armă de vânătoare, ar fi folosit arma, împrejurare în care, în mod accidental, ar fi suferit leziuni, la nivelul capului, produse prin împușcare.

Ce spun autoritățile

"La data de 14 ianuarie 2023, în jurul orei 09,00, Poliția Orașului Baia de Arieș a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la o stână de animale de pe raza comunei Poșaga, un bărbat a decedat. La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale, ordine publică, arme, explozivi, substanțe periculoase și criminalistic, iar din primele cercetări a rezultat că, un tânăr de 34 de ani, din comuna Poșaga, deținător legal de armă de vânătoare, ar fi folosit arma, împrejurare în care, în mod accidental, ar fi suferit leziuni, la nivelul capului, produse prin împușcare. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă precum și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment", au transmis autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Alba s-a împușcat în cap din greșeală, la o stână. Polițiștii l-au găsit fără suflare