Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Maramureș i-a împușcat câinele vecinului, după ce patrupedul i-ar fi atacat oile. Cu ce pedeapsă s-a ales

Un bărbat din Maramureș i-a împușcat câinele vecinului, motivând că patrupedul i-ar fi atacat oile. Animalul a fost rănit la picioarele din față, însă, din fericire este în viață. Acum, bărbatul este acuzat de săvârşirii infracţiunilor de uz de armă fără drept şi rănirea cu intenţie a animalelor.

de Redactia Observator

la 10.01.2023, 11:11

Un bărbat din Maramureș i-a împușcat câinele vecinului, după ce patrupedul i-ar fi atacat oile
Un bărbat din Maramureș i-a împușcat câinele vecinului, după ce patrupedul i-ar fi atacat oile - Shutterstock

Un bărbat din comuna Rona de Jos i-a împuşcat câinele unui vecin, motivând că i-a atacat oile aflate pe terenul din vecinătatea casei sale, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma, potrivit Agerpres.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 43 de ani, posesor al unui permis de port armă a executat un foc cu armă de vânătoare, împotriva unui câine rasa Ciobănesc Mioritic, care se afla pe proprietatea acestuia, respectiv în grădina din spatele casei, la o distanţă de aproximativ 150 de metri faţă de casa de locuit şi i-a atacat oile care păşunau", a spus Ionela Cozma.

Conform aceleiaşi surse, câinele a fost rănit la picioarele din faţă şi este în viaţă.

"Câinele este proprietatea apelantului şi a fost rănit uşor la unul dintre picioarele din faţă. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă fără drept şi rănirea cu intenţie a animalelor", a precizat Ionela Cozma

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Maramureș i-a împușcat câinele vecinului, după ce patrupedul i-ar fi atacat oile. Cu ce pedeapsă s-a ales