Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Neamţ şi-ar fi violat în repetate rânduri fiica vitregă de doar 10 ani. Ororile ar fi început în 2017, însă mama nu a ştiut nimic

Poveste cumplită într-o comună din judeţul Neamţ. Un bărbat de 37 de ani a fost arestat preventiv după ce s-a descoperit că şi-ar fi violat în mod repetat fiica vitregă, care are acum 10 ani. Ororile s-ar fi petrecut încă de când copila avea doar 5 ani, numai că abia acum, ea şi-a făcut curaj să mărturisească. 

de Redactia Observator

la 02.06.2022, 13:44

Vezi și

Coşmarul a început pentru fetiţă în 2017, pe vremea când avea numai 5 ani. Copilul, care provenea din prima căsătorie a mamei, a fost abuzat in mai multe rânduri de tatăl vitreg, atunci când mama sa se afla la serviciu. N-a avut curaj să-i povestească mamei ororile prin care a trecut decât acum, după 5 ani, când monstrul cu chip de tată era plecat la muncă, în străinătate. Fără să stea pe gânduri, mama a mers la poliţie şi a depus plângere.

Cazul şocant a zguduit întreaga comunitate

Reporter: L-aţi vedea în stare de o asemenea grozăvie?

Vecină: Nu l-aş crede. De când suntem aici vecini nu a avut probleme.

Vecină: Vai de mine! Fetişoara aceea e prietenă cu nepoţica mea şi nepoţica mea se ducea mereu acolo. 

Bărbatul, arestat pe aeroport

La întoarcerea în ţară, poliţiştii l-au aşteptat pe bărbat pe aeroport, unde l-au şi reţinut, iar de acolo a fost prezentat direct instanţiei. Acesta a rămas în arest preventiv pentru 30 de zile.

Ramona Ciofu, purtător de cuvânt IJP Neamţ: În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de viol, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ.

Poliţiştii au anunţat şi Protecţia Copilului despre cazul tulburător, iar după consilierea micuţei s-a decis că domiciliul actual este un mediu sigur pentru aceasta. În plus, şi sora mai mică a fetiţei abuzate a fost consiliată.

Magda Vasilache, purtător de cuvânt DGASPC Neamţ: Întrucât agresorul fusese scos din mediul familial, s-a decis menţinerea celor două fetiţe alături de mamă, în familie, ulterior ambele fetiţe fiind evaluate psihologic. 

Mama şi cele două fete vor intra acum într-un program special de terapie, pe termen lung. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Neamţ şi-ar fi violat în repetate rânduri fiica vitregă de doar 10 ani. Ororile ar fi început în 2017, însă mama nu a ştiut nimic