Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat şi-a snopit în bătaie soţia, în zona de trecere cu bacul de la Galaţi. Femeia a fost salvată de agenţii de pază

Scene violente au fost filmate în Galaţi. Protagonist: un individ care îşi snopeşte în bătaie soţia. Vă avertizez că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Un bărbat şi-a snopit în bătaia soţia, în zona de trecere cu bacul de la Galaţi. Femeia a fost salvată de agenţii de pază

Incidentul s-a petrecut în zona trecere bac, peste Dunăre. În imagini, se vede cum femeia se apropie de agresor, iar acesta începe să o împingă şi să o lovească până o pune la pământ. 

Într-un final femeia este salvată din mâinile agresorului de agenţii de pază de la Trecere Bac. Se pare că bărbatul ar fi fost sub influenţa alcoolului. 

Poliţiştii l-au identificat pe agresor, iar acum încearcă să o găsească și pe victimă. După ce vor stabili împrejurările în care s-a produs incidentul, individul va fi amendat.

Imaginile au ajuns imediat  pe reţelele de socializare, unde au stârnit un val de reacţii. 

Pe acelaşi subiect

Tânără mamă, snopită în bătaie de soţ în plină stradă, la Telciu

Un alt episod violent a avut loc la jumătatea lunii martie, în comuna Telciu, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Camerele de supraveghere au filmat momentul în care o tânără este oprită de soţul ei să urce într-un taxi. Bărbatul trânteşte violent portiera, apoi începe să îşi ia nevasta la pumni.

În înregistrare se vede cum tânăra de 20 de ani vrea să se urce într-un taxi oprit pe marginea drumului. În acelaşi timp, soţul ei, un bărbat în vârstă de 32 de ani, vorbeşte preţ de câteva secunde cu taximetristul, apoi trântește violent ușa mașinii și începe să își lovească soția cu pumnii.

Sub ploaia de lovituri, femeia cade pe trotuar, însă calvarul ei nu se oprește aici. Deși e prăbușită pe caldarâm, bărbatul continuă să o lovească sălbatic, fără milă, cu pumnii și picioarele.

La un moment dat, în ajutorul femeii sare taximetristul, care încearcă să-l îndepărteze pe agresor de victimă. Bătăușul se smulge și lovește din nou. Un alt bărbat, care trece cu bicicleta pe lângă cei doi soți, se oprește și pare că intenționează să intervină. Nu face asta, doar privește, apoi se îndepărează. După câteva zeci de secunde, alte persoane care au văzut agresiunea au reușit cu greu să-l potolească furia bătăușului.

În urma agresiunii, femeia a ajuns la spital, iar soțul ei a fost reținut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat şi-a snopit în bătaie soţia, în zona de trecere cu bacul de la Galaţi. Femeia a fost salvată de agenţii de pază