Antena Meniu Search
x

Video Tânără mamă, snopită în bătaie de soţ în plină stradă, la Telciu. Căzută la pământ, fata e lovită fără milă, cu pumnii şi picioarele

Scene revoltătoare surprinse ieri, pe o stradă din comuna Telciu, judeţul Bistriţa-Năsăud. Camerele de supraveghere au filmat momentul în care o tânără este oprită de soţul ei să urce într-un taxi. Bărbatul trânteşte violent portiera, apoi începe să îşi ia nevasta la pumni.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.03.2021, 10:18

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! Vezi și

În înregistrare se vede cum tânăra de 20 de ani vrea să se urce într-un taxi oprit pe marginea drumului. În acelaşi timp, soţul ei, un bărbat în vârstă de 32 de ani, vorbeşte preţ de câteva secunde cu taximetristul, apoi trântește violent ușa mașinii și începe să își lovească soția cu pumnii.

Sub ploaia de lovituri, femeia cade pe trotuar, însă calvarul ei nu se oprește aici. Deși e prăbușită pe caldarâm, bărbatul continuă să o lovească sălbatic, fără milă, cu pumnii și picioarele.

La un moment dat, în ajutorul femeii sare taximetristul, care încearcă să-l îndepărteze pe agresor de victimă. Bătăușul se smulge și lovește din nou. Un alt bărbat, care trece cu bicicleta pe lângă cei doi soți, se oprește și pare că intenționează să intervină. Nu face asta, doar privește, apoi se îndepărează.

După câteva zeci de secunde, alte persoane care au văzut agresiunea au reușit cu greu să-l potolească furia bătăușului.

Tânăra mamă a ajuns la spital, soțul ei a fost reținut

Grozăvia a avut loc ieri, ziua, în plină stradă. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere ale unui magazin din zonă.

Presa locală scrie că cei doi soți au împreună doi copii și sunt în procedură de divorț.

În urma agresiunii, femeia a ajuns la spital, iar soțul ei a fost reținut.

Crina Sârb, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița: "Bărbatul a fost reținut ieri pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. În acest moment se află în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna Bichigiu, care și-a agresau soția, o tânără de 20 de ani, în timp ce se aflau în apropierea unui magazin din localitatea Telciu.

Femeia a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, știm că starea ei este una stabilă și, în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale pe care le avea, vor fi dispuse ulterior măsuri legale.

Bărbatul a fost reținu și împotriva lui a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru protejarea victimei. Polițiștii efectuează în continuare cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, precum și tulburarea ordinii și liniștii publice".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânără mamă, snopită în bătaie de soţ în plină stradă, la Telciu. Căzută la pământ, fata e lovită fără milă, cu pumnii şi picioarele