Antena Meniu Search
x

Un bătăuș din Cluj s-a dus cu bâta de baseball într-o sală de jocuri și a lovit pe cine i-a ieșit în cale. A fost prins după lungi căutări

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Turda, județul Cluj, a ajuns după gratii pentru 30 de zile, după ce a fost implicat în mai multe certuri și a bătut câteva persoane. Bărbatul este suspectat că a produs în repetate rânduri scandaluri în locuri publice.

de Redactia Observator

la 11.02.2023, 21:45

Un bătăuș din Cluj s-a dus cu bâta de baseball într-o sală de jocuri
Un bătăuș din Cluj s-a dus cu bâta de baseball într-o sală de jocuri - Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Turda, judeţul Cluj, a fost arestat preventiv, sâmbătă seară, pentru 30 de zile, după ce a fost inculpat pentru mai multe fapte de violenţă produse în spaţii publice. El a lovit mai multe persoane într-un bar şi într-o sală de jocuri, unde a intrat având asupra sa o bâtă de baseball, relatează News.ro

Agresorul, arestat pentru 30 de zile

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Turda au emis, sâmbătă, mandat de arestare preventivă pe numele unui bărbat de 30 de ani din municipiul Turda, cercetat pentru infracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovirea sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Bărbatul este suspectat că a produs în repetate rânduri scandaluri în locuri publice. Astfel, el este acuzat că la data de 1 februarie, în jurul orei 21.30, în timp ce se afla într-un local din Turda, alături de alte persoane, ar fi agresat fizic un bărbat în vârstă de 39 de ani. Aceasta nu a fost prima dată când bărbatul a fost reclamat pentru scandal. 

Pe acelaşi subiect

A snopit în bătaie un bărbat într-o sală de jocuri

El e de asemenea suspectat că în noaptea de 3 spre 4 decembrie 2022, în intervalul orar 23.30 – 00.30, în timp ce se afla într-o sală de jocuri din municipiul Turda, a agresat fizic un bărbat. Suspectul intrase sala de jocuri având asupra sa o bâtă de baseball.

De la momentul comiterii faptelor agresorul nu a fost de găsit până vineri, când poliţiştii l-au depistat în Cluj Napoca şi l-au reţinut, prezentându-l sâmbătă instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un bătăuș din Cluj s-a dus cu bâta de baseball într-o sală de jocuri și a lovit pe cine i-a ieșit în cale. A fost prins după lungi căutări